Travelcircus
ontdek VIP accounts

Krijg tot 10% korting.

Nog geen account?

Travelcircus VIP
bespaar tot 10%
Tot
10% korting
Exclusieve
Persoonlijke aanbiedingen
Persoonlijke
VIP hotline
pretpark

Theater & Shows

Wie houdt er nou niet van een goede show? Dat moment dat de lichten dimmen en de gordijnen openen: rillingen! Of u nu meer een theaternerd of muziekfanaat bent, bij Travelcircus vindt u de leukste shows in Europa.

Want een goed avondje uit is het reizen wel waard. Vooral omdat u bij ons eenvoudig en goedkoop tickets met hotelovernachting boekt. Zo rolt u direct na de voorstelling uw bed, zonder een lange rit naar huis.

Tickets met hotel

0 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€0

€100

Filters
Meest relevant
0 Aanbiedingen
Toon

De beste shows in Europa

Houdt u van een meeslepend theaterstuk? Een dramatische opera? Een spetterende show? Dan zit u bij Travelcircus goed. Wij zoeken namelijk de beste shows in Europa uit en pakketteren die met hotels in de buurt. Zodat u volop kunt genieten van een avondje theater zonder op de tijd te letten.

Maak van een nachtje uit direct een weekendje weg met onze aanbiedingen voor theater en show. Bijvoorbeeld in Berlijn, Londen of Wenen. Lekker de hele dag sightseeën, shoppen en eten en ’s avonds het theater in. Om vervolgens moe maar voldaan in een zacht hotelbed te vallen. Klinkt dat niet perfect?