Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
pretpark nederland

Pretpark Nederland

Of je nu een uitstapje met vrienden maakt of met familie, een dagje pretpark betekent plezier voor jong en oud. Wandel door het sprookjesbos in de Efteling, gil het uit in de achtbanen van Walibi Holland en beleef eindeloos waterpret in Duinrell. In de beste pretparken van Nederland verveel je je nooit. Maak gebruik van de speciale Travelcircus pretpark aanbiedingen voor een bijzonder uitje in Nederland.

Pretparken Nederland

4 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 74

€ 211

Filters
Meest relevant
4 Aanbiedingen
Toon

Top 5 pretparken in Nederland

Met 27 verschillende attractieparken heeft Nederland aan pret geen gebrek. Van grote namen als de Efteling tot kleine speelparadijzen zoals attractiepark Drouwenerzand. Of je nu het liefst de hele dag in de achtbaan zit of juist gaat voor de shows en optredens, voor iedereen is er een perfect pretpark in Nederland te vinden.

Onze lievelingspretparken zijn niet alleen populair en drukbezocht, maar zijn vooral uniek en bieden vermaak voor iedereen. Dit is onze top 5 pretparken in Nederland:

Pretpark met overnachting

Een bezoek aan een pretpark betekent gegarandeerd vermaak voor het hele gezin. Maak een ritje in een snelle achtbaan, ontmoet gezellige mascottes en bekijk betoverende shows. Het liefst zou je natuurlijk van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het park blijven. En dat kan wanneer je voor een pretpark met overnachting kiest. Combineer jouw uitstapje naar een van de leuke pretparken in Nederland met een verblijf in een hotel in de buurt. Zo haal je het meeste uit jouw pretpark bezoek of maakt van een weekendje weg iets heel bijzonders. Gegarandeerd een geslaagde vakantie voor de hele familie.

###Voordeel van Travelcircus### Bij Travelcircus vind je de beste pretpark aanbiedingen. Naast tickets voor het attractiepark boek je een leuk hotel in de buurt voor een gunstige pakketprijs. Daarbij krijg je leuke extra’s zoals ontbijt en een parkeerplaats gratis. Dat is het voordeel van Travelcircus.

FAQ: Veelgestelde vragen over pretparken in Nederland

Hoeveel attractieparken zijn er in Nederland?

In totaal zijn er 27 pretparken in Nederland. De Efteling, Walibi Holland en Toverland zijn daarvan de grootste.

Wat zijn de leukste pretparken in Nederland?

Wat de leukste pretparken zijn is natuurlijk een geval van smaak. Maar onze top 5 pretparken in Nederland is: • Efteling • Duinrell • Attractiepark Slagharen • Walibi Holland • Toverland

Wanneer zijn pretparken in Nederland open?

De meeste pretparken in Nederland zijn tussen eind maart en begin november open. De Efteling is echter het hele jaar door open.

Wat is de beste tijd om een attractiepark in Nederland te bezoeken?

De meeste mensen bezoeken een attractiepark in het weekend of de vakantie. Het is dus slim om doordeweeks te gaan als je een iets rustigere ervaring wilt en geen zin hebt om lang in de rij te staan. Bovendien organiseren sommige parken speciale themadagen zoals Halloween of de Winter Efteling.


Hoe duur is een pretpark met overnachting in Nederland?

Je boekt al tickets voor een pretpark met overnachting in een hotel in Nederland voor 62 euro.

Hoe kan ik een pretpark met overnachting boeken?

Boek jouw hotelovernachting met pretpark tickets eenvoudig en snel op onze website.