Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
pretpark europa

Pretpark Duitsland

Niet alleen in eigen land vind je leuke pretparken, ook in Duitsland staan een heleboel geweldige attractieparken. Van kleine pretparken die perfect zijn voor gezinnen met jonge kinderen, zoals Playmobil Funpark, tot grote attractieparken vol spannende achtbanen, zoals Europa Park. Maak jouw vakantie extra bijzonder met een dagje pretpark in Duitsland. Met de pretpark aanbiedingen van Travelcircus heb je altijd de beste deal te pakken.

Pretparken Duitsland

7 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 34

€ 112

Filters
Meest relevant
7 Aanbiedingen
Toon

Pretparken in andere landen

Attractieparken Duitsland

Zin in een vakantie vol spanning en sensatie? Reis dan de grens over om de leukste pretparken van Duitsland te bezoeken. Of je nu zin hebt in razende achtbanen, kinderspeelplaatsen, shows of waterpret: met meer dan 100 attractieparken door het hele land is er keus genoeg!

Pretpark Duitsland

In Duitsland staan een aantal van de beste pretparken van Europa. Met verschillende thema’s, formaten en attracties. Voor iedere smaak is er wel een leuk Duits pretpark te vinden. Onze top 5 pretparken in Duitsland:

Dierentuin Duitsland

Niet alle attractieparken hebben achtbanen. Soms kan een dierentuin net zo spannend zijn. Dierenliefhebbers kunnen in Duitsland hun ogen uitkijken. Ga bijvoorbeeld op safari in Serengeti Park en waan je op de Afrikaanse savanne. Of bezoek tijdens je stedentrip naar Leipzig de op een na beste dierentuin van Europa.

Waterpark Duitsland

Geniet in Duitsland het hele jaar door van waterpret in Rulantica. In de grote water en wellness-paradijzen Therme Erding en Tropical Islands kom je zelfs in de winter in tropische sferen. Roetsj van de vele snelle glijbanen en speel in het golfslagbad. Zo heeft Therme Erding wel 27 verschillende waterglijbanen!

Pretpark met overnachting

Even op en neer naar een pretpark in Duitsland wordt al snel een flink rit. Zonde natuurlijk als je daardoor pas laat aankomt en al vroeg weer weg moet. Maar als je een pretpark met overnachting boekt kun je zo lang in het attractiepark blijven als je wilt. Tover je spannende dagje pretpark om in een weekend pretpark in Duitsland.

Bij Travelcircus boek je naast tickets voor het pretpark ook eenvoudig een hotel in de buurt naar keuze. Voor een voordelige pakketprijs en met leuke extra’s zoals ontbijt en gratis parkeren inbegrepen. Dit wordt een geweldige vakantie!

FAQ: Veelgestelde vragen over pretparken in Duitsland

Hoeveel pretparken zijn er in Duitsland?

In Duitsland vind je wel 100 verschillende pretparken en attractieparken! Het oudste pretpark is Erlebnispark Tripsdrill en het grootste is Europa Park.

Wat zijn de beste pretparken in Duitsland?

Phantasialand en Europa Park winnen al jaren prijzen als de beste pretparken van Europa. Maar wat voor jou het perfecte park is, is afhankelijk van je smaak en wensen. Voor een vakantie met kleine kinderen is Playmobil Funpark geweldig, terwijl filmliefhebbers echt naar Movie Park Germany moeten gaan.

In welke Duitse attractieparken zijn honden toegestaan?

In de meeste pretparken zijn honden niet toegestaan, kijk voor de zekerheid altijd op de eigen website van het attractiepark. In de volgende Duitse pretparken mag je hond (aan de lijn) mee:
  • Heide Park
  • Holiday Park
  • Serengeti Park
  • Fort Fun Abenteuerland
  • Erlebnispark Tripsdrill
  • Rasti-Land
  • Eifelpark

Wanneer zijn Duitse attractieparken geopend?

De meeste Duitse pretparken zijn van maart/april tot oktober/november geopend. Enkele grote parken, zoals Phantasialand en Europa Park zijn ook in de winter open.

Wat is de beste tijd voor een pretparkbezoek in Duitsland?

Weekenden, feestdagen en vakanties zijn de populairste momenten in Duitse pretparken. Wie liever niet lang in de rij staat kan beter doordeweeks en buiten de vakanties gaan. Let hierbij wel op de openingstijden, sommige pretparken zijn in het laagseizoen minder lang open.

Hoeveel kost een pretpark met overnachting in Duitsland?

Entreeprijzen verschillen per pretpark. Je kunt geld besparen door je ticket online te kopen of in combinatie met een hotel. Bij Travelcircus boek je een pretpark met overnachting in Duitsland vanaf €45.

Hoe kan een pretpark met overnachting in Duitsland boeken?

Je kunt tickets voor jouw favoriete pretpark met overnachting in een premium hotel in de buurt eenvoudig boeken op de Travelcircus website.