Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
ALGEMENE VOUCHER VOORWAARDEN

ALGEMENE VOUCHER VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

De waardebon is eenmalig inwisselbaar na volledige betaling vanaf 03.01.2024 voor de reisperiode van 02.02.2024 tot 30.12.2024 onder voorbehoud van beschikbaarheid van deze speciale promotie. Daarna kan de tegenwaarde van de voucher tot 30.12.2024 worden bijgeschreven als waardecheque bij het boeken van een door Travelcircus GmbH georganiseerde reis. Reisvouchers kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van andere vouchers.

Het retourneren van de voucher na aankoop is uitgesloten. Bij verlies of onleesbaarheid van de vouchercode verliest de voucher zijn geldigheid. Er kan slechts 1 voucher per boeking worden ingewisseld. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De voucher is vrij overdraagbaar, maar mag niet worden doorverkocht. Contante betaling van vouchers of tegoedbonnen is niet mogelijk. De voucher is geldig tot 30.12.2024.

Travelcircus raadt je aan de voucher vroegtijdig in te wisselen, zodat je een zo ruim mogelijke keuze aan inwisselmogelijkheden hebt. De data voor de arrangementsprijs in de aangegeven reisperiode zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van de door touroperator Wagner Kurzreisen GmbH gereserveerde contingenten en zijn beperkt. De aangegeven hotels zijn voorbeeldhotels. Wijzigingen en afwijkingen voorbehouden. Blokkeerdata, beursdata en speciale evenementen zijn uitgesloten. Andere aankomstdata en hoogseizoentijden kunnen alleen tegen betaling worden geboekt. Vanwege de gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er ook afwijkingen of beperkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse. Eenpersoonsbezetting is mogelijk. Extra hotels, meer reizigers, kinderen, langere ticketopties en langere nachten zijn mogelijk tegen een toeslag. Verzekeringspremies zijn direct bij boeking verschuldigd. Eventuele extra kosten, zoals stadsbelasting, moeten ter plaatse worden betaald.

Na het inwisselen van de voucher: Bewaar de reisvoucher en de factuur na je boeking voor eventuele vragen. De algemene voorwaarden van Travelcircus GmbH zijn van toepassing, evenals de algemene voorwaarden van de dienstverlener, bijvoorbeeld de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze vindt u op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsgedeelte voordat u de boeking afrondt. Na inwisseling van de voucher/na boeking ontvangt u uw reisbescheiden maximaal 3 dagen voor aankomst per e-mail. Bij annulering na inwisseling van de voucher gelden de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener, bijv. de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, die u ook kunt bekijken in de algemene voorwaarden of de voorwaarden in het boekingsgedeelte voordat u de boeking afrondt.