Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
Citytrip Parijs

De mooiste kerstmarkten

Overal lichtjes, sfeervolle kerstmuziek en vrolijke mensen. Nergens komt men zo in de kerststemming dan op een kerstmarkt. Het is de perfecte plek om kerstcadeaus te kopen en lekker op te warmen met een kop glühwein.

Bezoek de mooiste kerstmarkten in Duitsland net over de grens of wat verder weg in Berlijn en Wenen. Bij Travelcircus boekt u leuke kerstmarkt arrangementen voor een voordelige prijs.

Kerstmarkt arrangementen

21 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 35

€ 90

Filters
Meest relevant
21 Aanbiedingen
Toon

Kerstmarkt met hotel

Kunt u niet genoeg krijgen van kerstmarkten? Is dag altijd al veel te vroeg voorbij? Rijdt u normaal altijd gewoon naar een kerstmarkt net over de grens? Boek dan eens een kerstmarkt arrangement en ga een nachtje of weekendje weg.

Zo kunt u ook mooie kerstmarkten ontdekken die wat verder weg liggen, zoals in München, Dresden en Wenen. En die zijn zeker de moeite waard! Maak er een heerlijk kerstige reis van en geniet volop van de vele kerstmarkt activiteiten. Probeer ook alle lekkere snacks en spoel het weg met zoveel glühwein als u op kunt. Doordat u een kerstmarkt met overnachting heeft geboekt hoeft u immers niet meer naar huis te rijden!

Bij Travelcircus vindt u hotels in de leukste kerststeden in Europa. U overnacht in een luxe hotel op een centrale locatie met goede verbindingen naar de verschillende kerstmarkten. Bovendien zijn het dagelijkse ontbijt en andere extra’s, zoals wellness of een diner, al in de prijs inbegrepen. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten en uw geld besteden aan wat er echt toe doet: kerstshoppen en glühwein.

kerstmarkt wenen
Rothenburg ob der Tauberr
kerstmarkt

Stedentrip met kerst naar Duitsland

Waarom doet u uzelf deze kerst niet een stedentrip cadeau? Reizen met kerst maakt de feestdagen extra magisch. Vier kerst in Duitsland en geniet van de traditionele sfeer, lekker eten en mooie versieringen.

Bezoek bijvoorbeeld historische steden in Beieren, zoals München en Neurenberg. Geniet van een kerst in maritieme sferen in Hamburg of vier oud en nieuw in het bruisende Berlijn. Trakteer uzelf, uw geliefde, uw vrienden of familie op een heel bijzondere kerstvakantie naar Duitsland.

De mooiste kerstmarkten in Duitsland

eten kerstmarkt
Eten op kerstmarkten

Kerstmarkten bieden niet alleen leuke spulletjes te koop aan, maar ook lekker eten. Geniet van typische kerstmarkt lekkernijen zoals peperkoekharten, reibekuchen (aardappelpannenkoek) en worstjes.

U bent vast al bekend met glühwein, maar heeft u ook al een feuerzangebowle geprobeerd? Deze warme punch wordt geserveerd met een brandend suikerklontje, dat ziet er spectaculair uit en smaakt ook nog eens heerlijk.

kerstmarkt
Kerstmarkt activiteiten

Op een Duitse kerstmarkt kunt u meer doen dan alleen kerstshoppen. Vooral op de grotere kerstmarkten worden allerlei leuke activiteiten aangeboden voor kinderen en volwassenen.

Ga bijvoorbeeld schaatsen, aai de dieren in de levende kerststal, luister naar livemuziek of ga op de foto met de kerstman.

FAQ: Veelgestelde vragen over kerstmarkten

Wanneer vinden kerstmarkten plaats?

De meeste kerstmarkten zijn ongeveer een maand open, van eind november tot eind december. Dit jaar beginnen veel kerstmarkten in Duitsland al iets eerder, rond midden november. Voor de exacte openingsdagen en tijden per markt kunt u het best de website van de lokale toerismebond raadplegen. Vooral kleinere kerstmarkten sluiten meestal voor kerstavond, terwijl sommige grotere ook nog net na oud en nieuw te bezoeken zijn. Kerstmarkten zijn overwegen ’s middags en ’s avonds geopend.

Wat zijn de mooiste kerstmarkten in Duitsland?

De mooiste kerstmarkten in Duitsland vindt u in:

Wat zijn de mooiste kerstmarkten in Europa?

Ook buiten Duitsland liggen prachtige kerstbestemmingen. Deze mag u zeker niet missen:

Waar kan ik het beste heen reizen voor de kerst in Duitsland?

De meest magische kerstsfeer beleeft u in grote steden met beroemde kerstmarkten of juist in de bergen van het Zwarte Woud en Beieren. Hier heeft u zelfs kans op een witte kerst.

Kan ik een kerstmarkt bezoeken met de trein?

Zeker, veel Duitse steden zijn goed bereikbaar vanuit Nederland met de trein. En er rijdt tegenwoordig zelfs weer een nachttrein naar Wenen!

Hoeveel kost een hotel in een kerststad in Duitsland?

Bij Travelcircus boekt u al een hotel in de buurt van een kerstmarkt vanaf € 29 p.p.

Waar kan ik een kerstmarkt met overnachting boeken?

Op de website van Travelcircus vindt u allerlei aanbiedingen voor hotels in leuke kerststeden.